Wie is Nancy, de fotograaf tijdens jouw folio belevenis!

Ik hou van het complete ‘plaatje’! Goede fotografie valt of staat met de kleinste details in krachtige beelden, helder kleurgebruik passende bij een karakter, persoonlijkheid of branding portret. Het overbrengen van de juiste emotie!

Ontmoet jij mij voor jouw persoonlijke portfolio? Dan ontmoet je mijn creatieve persoonlijkheid. Al sinds mijn jeugd, houd ik mij bezig met kleur, styling, tekenen, ontdekken van combinaties, kortom vormgeving. En elk jaar komt daar weer nieuwe inspiratie en kennis bij. Ik verslind boeken, tutorials, vakliteratuur, ‘gebruiksaanwijzingen van apparatuur’, webinars, video’s over mijn passie en vakgebied.

In de basis genoot ik een opleiding Reclame, Presentatie & Communicatie aan het sintLucas te Boxtel. Daar leerde ik werken in de doka. Door mijn werk als grafisch vormgeefster en eigenaresse van N-ything Design, kom ik veel in aanraking met fotografisch beeldmateriaal. Ik besloot zelf de camera in handen te nemen om klanten snel te kunnen bedienen en van een totaalconcept te kunnen voorzien. Wat een ontdekking…. ik hou ervan te fotograferen, ik hou van het vrouw zijn, de mooiste momenten in het leven, maar vooral het vastleggen van dat wat niet eeuwig blijft.

Ik probeer mijn kennis en visie tot in de kleinste details uit te werken en over te brengen aan diegene die met mij in contact komen. Ik observeer, leer, luister, kijk en werk graag met volle aandacht en met passie. Alleen, met andere fotografen of met jou in de voorbereiding van jouw fotoshoot en de uitwerking in de studio.

Het creëren van een stukje kunst, een beeldend karakter, wat gewaardeerd wordt en waardoor iemand zich mooi en trots voelt. Het is niet aan jou om fotogeniek te zijn, het is aan mij om jouw licht te vangen.

Mijn gezin, mijn trots…

Naast grafisch vormgever, zakenvrouw, fotografe, creater, ontwerper… ben ik moeder in een ‘rijk gezin’, vrouw van Patrick en zijn we samen creatieve zielen in één huis. In deze foto liggen onze karakters voor eeuwig vast. Een spontaan moment, vlak voor de kerstbrunch, een voor mij dierbaar moment.

Deze foto blijft voor altijd een mooie herinnering aan ons gezin, in dat jaar, gekoesterd door opa’s en oma’s, uitvergroot opgehangen in de hal door tante Sylvia in Australië. Hoe groot is de passie voor dieren van onze jongste nog na 10 jaar, blijft de step en adrenaline belangrijk voor onze oudste en onze dochter herinnert zich nog vast dat zij eigenlijk helemaal geen zin had te poseren die dag 🙂