Hoe wil jij gefotografeerd worden? Laat jouw innerlijke licht spreken
Vandaag is het jouw dag! Een ‘belevenis’ die je mooiste ‘ik’ laat zien, en gekoesterd wordt in nieuwe generaties! Het is niet aan jou om fotogeniek te zijn of je goed te kunnen bewegen voor de camera. Het is aan mij om je hierin te sturen en ‘foto's’ te creëren die je mooiste ‘ik’ laten zien, zodat ook jij jezelf gaat verbazen! Geef jezelf een folioshoot cadeau en koester jouw prints in een elegante folio collectie.
Professionele Make-up & Styling maken je mooi
Vandaag is het jouw dag! Geniet van de glamour. Onder het genot van een hapje en drankje, wordt jouw haar en make-up door de visagiste verzorgd. Je ontvangt styling advies n.a.v. je consultatie en fotografische thema. Samen kiezen we 4-6 outfits. In de studio garderobe vind je jurken en accessoires die een bijdrage aan jouw droomshoot leveren. De stylinggids biedt jou een stappenplan in de voorbereiding tot aan je shoot.
Jouw luxe fotoproducten, elegant afgewerkt geleverd
Na je shoot ontvang ik je in mijn studio voor de 'onthulling' van jouw foto's. De foto’s staan in luxe afgewerkte, prachtige passe-partouts voor je klaar om ontdekt te worden. Jij selecteert zelf wat je mee wil nemen. Kies uit één van de luxe foliocollecties in een Italiaanse lederen uitgevoerde fotopresentatie box of Italiaanse lederen foliomap, waarin jouw luxe prints voor altijd bewaard blijven of bestel de losse producten.
Fine Art & Droomshoots, jouw unieke stukje kunst
Niemand is zo als jij. Ontwerp jouw eigen droomshoot. Samen gaan wij creatief aan de slag en bedenken wij een stijl - een stukje karakter - wat in jouw leven en in de gestileerde fotoshoot verwerkt mag worden. Een bijzondere locatie, een schilderachtige stijl die op jouw lijf geschreven is, we huren de jurk van je dromen, werken samen artistiek aan jouw kunstwerk in persoon.
Loading Image

Copyright @N-ything Design